Βρέφος σε όχημα: Άφησε κατά λάθος τα κλειδιά της στο αυτοκίνητο η μητέρα - Η θέση της Αστυνομίας

Βρέφος σε όχημα: Άφησε κατά λάθος τα κλειδιά της στο αυτοκίνητο η μητέρα - Η θέση της Αστυνομίας

Ουδέν επιλήψιμο ανέφερε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, αναφορικά με το ότι βρέφος κλειδώθηκε, όπως διαφάνηκε, κατά λάθος, σε αυτοκίνητο στην επαρχία Πάφου.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 09:00 περίπου το πρωί της Τρίτης. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήση για βοήθεια επειδή βρέφος εγκλωβίστηκε στο όχημα της μητέρας του σε περιοχή της Κάτω Πάφου.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής που μετέβησαν στην σκηνή κατάφεραν να ανοίξουν το όχημα από το παράθυρό του που ήταν μισάνοικτο, απεγκλώβισαν το βρέφος,  παραδίδοντά το ακολούθως στη μητέρα του.

Όπως σημειώνει ο κ. Νικολάου η μητέρα βρίσκονταν στη σκηνή, μόλις είχε αποβιβαστεί από το όχημα της και όπως προκύπτει φαίνεται «να κλείδωσε κατά λάθος τα κλειδιά του οχήματος της μέσα σ' αυτό» με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το ανοίξει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE