Αναστάτωση στον αυτοκινητόδρομο - Έπεσαν τσιμεντένιοι κύλινδροι από φορτηγό - Διακόπηκε η κυκλοφορία

Αναστάτωση στον αυτοκινητόδρομο - Έπεσαν τσιμεντένιοι κύλινδροι από φορτηγό - Διακόπηκε η κυκλοφορία

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης λίγο πριν τις 9 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά την έξοδο του γηπέδου στο Κολόσσι, όταν τσιμεντένιοι κύλινδροι αποκόπηκαν από φορτηγό που τους μετέφερε.

Μέρος του φορτίου κατέληξε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία για λόγους ασφάλειας.

Το φορτηγό ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου, ενώ συνεργεία και μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για καθαρισμό και απομάκρυνση των αντικειμένων.

Η κυκλοφορία αναμένεται να αποκατασταθεί σύντομα αφού διασφαλίστηκε η ασφάλεια τόσο των οδηγών όσο και των υλικών μεταφοράς.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE