Καυστικό υγρό: Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του εργαζόμενου - Το ήπιε όταν επιδιόρθωνε τζακούζι

Καυστικό υγρό: Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του εργαζόμενου - Το ήπιε όταν επιδιόρθωνε τζακούζι

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο ΓΝ Πάφου ο εργαζόμενος που φέρεται να κατάπιε χθες καυστικό υγρό σε μπουκάλι για νερό, το οποίο το εξέλαβε ως νερό, στη βιομηχανική περιοχή της Αγίας Βαρβάρα της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο εργαζόμενος υποβλήθηκε την Δευτέρα σε ιατρικές εξετάσεις και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς «η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά σταθερή».

Ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου το οποίο επισκέφτηκαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου τα οποία διεξήγαγαν εξετάσεις.

Το περιστατικό συνέβη ενώ ο εργαζόμενος ασχολείτο με την κατασκευή και επιδιόρθωση «τζακούζι».

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE