Video: Στις φλόγες κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στον Στρόβολο - Εκκενώθηκε έγκαιρα ο χώρος

Video: Στις φλόγες κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στον Στρόβολο - Εκκενώθηκε έγκαιρα ο χώρος

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία τη Δευτέρα (20/10), μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στον Στρόβολο. 

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, έγινε έλεγχος και στους δύο ορόφους πάνω από το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών το οποίο φιλοξενεί γραφεία τριών ιδιωτικών εταιρειών. Επηρεάστηκαν από τους καπνούς. Τόσο άτομα τα οποία βρίσκονταν εντός των γραφείων όσο και ένα άτομο το οποίο βρισκόταν εντός του καταστήματος ηλεκτρικών ειδών εκκένωσαν έγκαιρα το κτίριο.

Νωρίτερα αναφέρθηκε από τον κ. Κεττή ότι «το κατάστημα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και πατάρι. Διευκρίνισε πως καίγεται το ισόγειο και το πατάρι και κατά τη διαδικασία κατάσβεσης θα ελεγχθεί ενδεχόμενη εμπλοκή στην πυρκαγιά και του υπογείου.

Σημείωσε πως εντός του υποστατικού υπάρχουν ηλεκτρικές συσκευές και γραφεία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όλο το προσωπικό εξήλθε του κτιρίου αλλά θα ακολουθήσει και έρευνα εντός του κτιρίου.

Παράλληλα τόνισε πως η Πυροσβεστική προχώρησε επίσης και σε εκκένωση παρακείμενης πολυκατοικίας και αποκοπή της Λεωφ. Στροβόλου με τη συμβολή της Αστυνομίας, ενώ την ίδια ώρα ενισχύονται οι ομάδες πυρόσβεσης με ακόμα δύο πυροσβεστικά οχήματα, φτάνοντας στο σύνολό τους τα πέντε».

Δείτε βίντεο από την ομάδα Atlas Fireteam

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Πολύ σύντομα αναμένονται θετικά αποτελέσματα για το θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη Δευτέρα, σημειώνοντας ότι η προσπάθεια ανασυγκρότησης του κράτους μέσα από τις μεταρρυθμίσεις είναι συνεχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE