Την «τσάκωσαν» με ένα σορό κούτες αδασμοαφορολόγητα τσιγάρα πριν αναχωρήσει για το εξωτερικό - Πέρασαν χειροπέδες σε 48χρονη

Την «τσάκωσαν» με ένα σορό κούτες αδασμοαφορολόγητα τσιγάρα πριν αναχωρήσει για το εξωτερικό - Πέρασαν χειροπέδες σε 48χρονη

Συνολικά 65 κούτες των 200 τσιγάρων η κάθε μία, που φαίνεται να ήταν αδασμοαφορολόγητα,  εντοπίστηκαν στην αποσκευή γυναίκας ηλικίας 48 ετών η οποία θα αναχωρούσε χθες Κυριακή από το αεροδρόμιο Λάρνακας για τη Βρετανία.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων αναφέρεται ότι «την Κυριακή 19 Οκτωβρίου λειτουργοί του Τμήματος στο αεροδρόμιο Λάρνακας, έπειτα από αξιολόγηση πληροφοριών, εντόπισαν 48χρονη Τουρκοκύπρια επιβάτιδα πριν την αναχώρησή της με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο. Στην αποσκευή της γυναίκας υπήρχε μεγάλη ποσότητα καπνικών προϊόντων, τα οποία δεν έφεραν τη σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, αλλά ούτε και το χαρακτηριστικό ασφαλείας και το μοναδικό κωδικό ιχνηλασιμότητας, ενδείξεις ότι ήταν αδασμοφορολόγητα».

Συγκεκριμένα «στις αποσκευές της επιβάτιδας εντοπίστηκαν 65 κούτες των 200 τσιγάρων η κάθε μία. Η επιβάτιδα συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και οι αποσκευές και το περιεχόμενο τους κατασχέθηκαν, ενώ αργότερα αφέθηκε ελεύθερη αφού έγινε αποδεκτή πρόταση της για εξώδικο συμβιβασμό των αδικημάτων» καταλήγει η ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων.

Μπορεί να είναι εικόνα χρήματα, βαλίτσα και κείμενο που λέει "အလေင်ခါ รอพุดารน รอมอา C TMHMAT ΤΜΗΜΑΤΕΛΩΝΕΙΩΝ ΤΕ ΩΝΕΙΩΝ TE ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 사 ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

Μπορεί να είναι εικόνα χρήματα και κείμενο που λέει "மஜයி 間製 館日 ΤΜΗΜΑΤΕΛΩΝΕΙΩΝ ΜΗM ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE