Ινδός προσποιήθηκε πως πέθανε για να δει ποιος θα έρθει στην κηδεία του

Ινδός προσποιήθηκε πως πέθανε για να δει ποιος θα έρθει στην κηδεία του

Ηλικιωμένος απ' την Ινδία το... τερμάτισε, καθώς προσποιήθηκε τον θάνατό τους για να δει ποιος θα παρευρεθεί στην κηδεία.

74χρονος απ' την Ινδία σκηνοθέτησε τον θάνατό του και έστησε ψεύτικη κηδεία, αφού ήθελε να δει ποιος θα τον θρηνούσε και θα ερχόταν στην τελετή.

Οι κάτοικοι του Κόντσι, ενός μικρού χωριού, έμειναν σοκαρισμένοι όταν έμαθαν για τον ξαφνικό θάνατο του Μόχαν Λαν, ενός πρώην βετεράνου της Πολεμικής Αεροπορίας και έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν.

Εκατοντάδες κόσμος έσπευσε στην κηδεία: Τι έκανε για να τον συγχωρήσουν

Σύσσωμοι, λοιπόν, όλοι οι κάτοικοι του χωριού παρευρέθηκαν στην κηδεία του και συμμετείχαν σε όλες τις παραδοσιακές τελετές. Αλλά όλα ανατράπηκαν μόλις ο 74χρονος σηκώθηκε απ' το φέρετρο και αποκαλύφθηκε η απάτη του.

«Μετά θάνατον, οι άνθρωποι κουβαλούν το φέρετρο, αλλά ήθελα να το δω και ο ίδιος, να ξέρω ποιοι θα έρθουν και πόσο σεβασμό και στοργη θα μου δείξουν», δήλωσε αργότερα ο Μοχάν σε ερώτηση γιατί έστησε όλο αυτό το παραμύθι.

Ο ηλικιωμένος ζήτησε από μερικούς συγγενείς να τον βοηθήσουν να διαδώσει την είδηση ​​του θανάτου του και έβαλε κι άλλους να τον πάνε στο κρεματόριο πάνω σε ένα στολισμένο κρεβάτι για να κάνουν το κόλπο πιο πιστευτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE