Τη συνάντηση των δύο ηγετών συζήτησαν οι δύο διαπραγματευτές

Τη συνάντηση των δύο ηγετών συζήτησαν οι δύο διαπραγματευτές

Οι Μαυρογιάννης και Ναμί θα συναντηθούν και την Τετάρτη (02/12).

Την επικείμενη συνάντηση των δύο ηγετών, που είναι προγραμματισμένη για τις 4 Δεκεμβρίου, συζήτησαν κατά τη χθεσινή (30/11) τους συνάντηση οι διαπραγματευτές των δύο πλευρών, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί.

Σύμφωνα με τα σημερινά τ/κ ΜΜΕ, σε δηλώσεις του ο λεγόμενος εκπρόσωπος της «προεδρίας» στα κατεχόμενα Μπαρίς Μπουρτσού είπε ότι οι διαπραγματευτές συζήτησαν τις λεπτομέρειες της συνάντησης των δύο ηγετών και θα έχουν νέα συνάντηση τη Τρίτη .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».