Θλίψη στην Παλουριώτισσα: «Έφυγε» από τη ζωή ο Σωτήρης Στυλιανού - Φωτογραφία

Θλίψη στην Παλουριώτισσα: «Έφυγε» από τη ζωή ο Σωτήρης Στυλιανού - Φωτογραφία

Βαθιά θλίψη σκόρπισε στην Παλουριώτισσα και στη Λευκωσία η είδηση θανάτου του Σωτήρη Στυλιανού, ο οποίος απεβίωσε στις 17 Οκτωβρίου, σε ηλικία 81 ετών.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2025, στις 13:00, από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Παλουριώτισσα, όπου φίλοι και συγγενείς θα αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους άνθρωπο.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 12:30, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο παλαιό κοιμητήριο Παλουριώτισσας.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί όπως γίνουν εισφορές στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.