VIDEO: Απάντα ο Φειδίας - Γιατί ανακοίνωσε το κόμμα του φορώντας μύτη κλόουν
17.10.2025 - 10:29
Στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους εμφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 16 Οκτωβρίου, ο Κύπριος Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου, μετά την ανακοίνωση για την ίδρυση του δικού του κόμματος.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Παναγιώτου εξήγησε γιατί επέλεξε να εμφανιστεί με μύτη του κλόουν.
Όοως ανέφερε, ήθελε να περάσει το μήνυμά του με έναν διαφορετικό, πιο ανάλαφρο τρόπο.
«Είδαμε και τους σοβαρούς τι έκαναν τόσα χρόνια… Είπα να το κάνω πιο αστείο, πιο εύθυμο, είναι πιο ενδιαφέρον να φοράω μύτη του κλόουν. Έχει τόσα χρόνια βλέπω το σύστημα να μας κοροϊδεύει, τώρα θα αναγκαστούν να ασχοληθούν με μία μύτη του κλόουν», επεσήμανε.
«Δεν είναι αστεία αυτή η ανακοίνωση, είναι σοβαρή… Μέσα από την εμπειρία μου 1μιση χρόνο, κατάλαβα ότι δεν με ακούει κανένας… Θεωρώ ότι δεν με παίρνουν σοβαρά επειδή είμαι ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής ενώ αν έχω δύναμη στη Βουλή, θα αναγκαστούν να μας ακούσουν…», πρόσθεσε.
Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου που διαπράχθηκε σήμερα λίγο πριν τις 10:00 το πρωί στη Λεμεσό, με θύμα τον Σταύρο Δημοσθένους, 49 ετών τέως από Λεμεσό.