Αυτή κι αν είναι φάρσα! Κύπρια ηθοποιός δέχτηκε πρόταση να τραγουδήσει με την… Πάολα (Ηχητικό)

Αυτή κι αν είναι φάρσα! Κύπρια ηθοποιός δέχτηκε πρόταση να τραγουδήσει με την… Πάολα (Ηχητικό)

Ο λόγος για την ηθοποιό, Χριστίνα Κυριάκου, η οποία έκανε εντύπωση με την ερμηνεία της ως Πάολα, κατά τη συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό show “Dansing for you”.

Η νεαρή ηθοποιός, το πρωί της Δευτέρας έλαβε ένα τηλεφώνημα, το οποίο της πρότεινε να συνεργαστεί με την Ελληνίδα τραγουδίστρια κατά την εμφάνιση της στο νησί μας.

Φυσικά, επρόκειτο για φάρσα από τις ραδιοφωνικές παραγωγούς του Λόγου Fm, Χριστιάνα Αντωνίου και Μαρία Βλανά!

Απολαύστε την στο παρακάτω ηχητικό:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE