Αυτή κι αν είναι φάρσα! Κύπρια ηθοποιός δέχτηκε πρόταση να τραγουδήσει με την… Πάολα (Ηχητικό)

Αυτή κι αν είναι φάρσα! Κύπρια ηθοποιός δέχτηκε πρόταση να τραγουδήσει με την… Πάολα (Ηχητικό)

Ο λόγος για την ηθοποιό, Χριστίνα Κυριάκου, η οποία έκανε εντύπωση με την ερμηνεία της ως Πάολα, κατά τη συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό show “Dansing for you”.

Η νεαρή ηθοποιός, το πρωί της Δευτέρας έλαβε ένα τηλεφώνημα, το οποίο της πρότεινε να συνεργαστεί με την Ελληνίδα τραγουδίστρια κατά την εμφάνιση της στο νησί μας.

Φυσικά, επρόκειτο για φάρσα από τις ραδιοφωνικές παραγωγούς του Λόγου Fm, Χριστιάνα Αντωνίου και Μαρία Βλανά!

Απολαύστε την στο παρακάτω ηχητικό:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE