Πέθανε η Παναγιώτα Διογένους Σιαμπτάνη: Πότε θα γίνει η κηδεία και η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

Πέθανε η Παναγιώτα Διογένους Σιαμπτάνη: Πότε θα γίνει η κηδεία και η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

Θλίψη σε συγγενείς και φίλους σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Παναγιώτας Διογένους Σιαμπτάνη που απεβίωσε στις 15 Οκτωβρίου 2025, στη Λευκωσία, σε ηλικία 97 ετών.

Η είδηση του θανάτου της γνωστοποιήθηκε στην ομάδα Κοινοτικό Συμβούλιο Αιγιαλούσας στο facebook.

Όπως αναφέρεται, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2025, στις 11:30 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγλαντζιάς (απέναντι από το Ταχυδρομείο και το κτίριο του πρώην Δημαρχείου Αγλαντζιάς).

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αιγιαλούσας και συγγενείς παρακαλούν θερμά, αντί στεφάνων, όπως γίνονται εισφορές για τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥΣΙΤΩΝ, εις μνήμην 25 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου και του ΗΡΩΑ Ανθυπολοχαγού Βάσου Σιαμπτάνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σιαμπτάνης Βασίλειος (Βάσος) του Διογένη και της Παναγιώτας, γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου 1953 στην Αιγιαλούσα, υπήρξε αριστούχος μαθητής και τον Ιούλιο του 1974 υπηρετούσε, αψηφώντας κάθε κίνδυνο, στην περιοχή της Άσπρης Μούτης του Πενταδακτύλου. Ένα Πενταδάκτυλο που οι βουνοκορφές του έγιναν, το 1974, αφετηριά για πολλούς ΑΕΤΟΥΣ να ταξιδεύσουν στα επουράνια και να γράψουν με γράμματα χρυσά το όνομα τους στο ΠΑΝΘΕΟ ΤΗΣ ΓΙΑΛΟΥΣΑΣ, ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ.

May be an image of one or more people and people smiling

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE