ΣΟΚ στην Ελ. Αμμόχωστο: Στο χειρουργείο ο 10χρονος- Toν έδειρε ο δάσκαλος του

ΣΟΚ στην Ελ. Αμμόχωστο: Στο χειρουργείο ο 10χρονος- Toν έδειρε ο δάσκαλος του

Σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική θα υποβληθεί τη Τρίτη, 1/11 ο δεκάχρονος μαθητής, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον δάσκαλο του, στο ολοήμερο σχολείο όπου φοιτά, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Ο μαθητής φέρει πολλαπλά κατάγματα στη μύτη και μώλωπες στο σώμα του. Συντετριμμένος για όσα έχει υποστεί το παιδί του, ο πατέρας είπε, ότι αναγκάστηκε να μιλήσει λόγω των ψιθύρων, ότι γίνεται ολόκληρο θέμα για ένα ή δύο χαστούκια.

Δυστυχώς, είπε, δεν είναι μόνο ένα ή δύο χαστούκια και έκαμε λόγο για ξυλοδαρμό του γιου του.
Απαράδεχτη και ανεπίτρεπτη χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του εκπαιδευτικού στο σχολείο το υπουργείο Παιδείας, το οποίο προχώρησε σε διακοπή του συμβολαίου που είχε με τον δάσκαλο.


Θλίψη για το συμβάν εξέφρασαν, επίσης, η ΠΟΕΔ και η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων, οι οποίες και το καταδίκασαν.

Το θέμα ανέδειξε το site του MEGA, Livenewscy. Δείτε πιο κάτω τι είπε στην εκπομπή «Έχεις Μέσον», ο πατέρας του 10χρονου. 

*κείμενο riknews 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE