VIDEO: Τίτλοι τέλους για ιστορικό μαγαζί - Μας έμαθε να αγαπούμε το καλό ελληνικό σουβλάκι

VIDEO: Τίτλοι τέλους για ιστορικό μαγαζί - Μας έμαθε να αγαπούμε το καλό ελληνικό σουβλάκι

Αφού πρώτα έμαθε τη Λεμεσό να αγαπά το καλό ελληνικό σουβλάκι, έκανε το μεγάλο βήμα να μεταφερθεί και στην Πάφο, αφήνοντας κι εκεί τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το Σουβλάκι Λιβαδειάς, με τη γνωστή ελληνική μαεστρία στο ψήσιμο και τη value for money προσέγγιση, που εξυπηρετούσε την Πάφο σερβίροντάς της από νωρίς το πρωί, μέχρι και αργά το βράδυ, μοσχομυρίζοντας Ελλάδα ολόκληρη την πόλη κατέβασε ρολά.

Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες έβαλαν ήδη το μαγαζί προς πώληση.

Δείτε το βίντεο: 

@tipsbymarkos Έκλεισε ιστορικό σουβλατζίδικο… #food #paphos #f#foryoucyprus #viralvideos ♬ πρωτότυπος ήχος - Tips By Markos

ΠΗΓΗ: Checkincyprus.com

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE