VIDEO: «Παρέλυσε» το κράτος λόγω... φορτηγού - Έτσι «έπεσαν» οι κυβερνητικές ιστοσελίδες

VIDEO: «Παρέλυσε» το κράτος λόγω... φορτηγού - Έτσι «έπεσαν» οι κυβερνητικές ιστοσελίδες

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκαν οι κυβερνητικές ιστοσελίδες, μετά από το τεχνικό «black-out» που προέκυψε νωρίτερα σήμερα.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα» ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Υφυπουργείου Καινοτομίας, κ. Γιώργος Κωμοδρόμος, διέψευσε κάθε ανησυχία για κακόβουλη ενέργεια.

«Δεν πρόκειται ούτε για κυβερνοεπίθεση ούτε για κακόβουλη ενέργεια. Ήταν ένα ατύχημα, αποκόπηκε ένα βασικό καλώδιο», σημείωσε.

Το περιστατικό προκλήθηκε από ένα φορτηγό όχημα, το οποίο «κινήθηκε λανθασμένα και απέκοψε το καλώδιο».

Ειδικότερα, ο κ. Κωμοδρόμος διευκρίνισε ότι το καλώδιο του συγκεκριμένου παρόχου ήταν εναέριο δηλαδή ήταν τοποθετημένο στους στήλους όπως είναι και τα καλώδια της ηλεκτρικής.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.