Εσείς τι αισχρό βλέπετε στη ΦΩΤΟ; Κράζουν την Ματσούκα για βλασφημία και ασέβεια (VIDEO)

Εσείς τι αισχρό βλέπετε στη ΦΩΤΟ; Κράζουν την Ματσούκα για βλασφημία και ασέβεια (VIDEO)

Η Δήμητρα Ματσούκα πόσταρε μία φωτογραφία τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που απεικονίζει την Παναγία και η εν λόγω εικόνα, όπως ανέφερε και ο Γιώργος Λιάγκας μοιάζει με γυναικείο όργανο.

Η ίδια έγραψε κάτω από την εικόνα: «Μαθήματα θρησκείας» και πολλοί φίλοι της αμέσως ξέσπασαν. Η Δήμητρα απάντησε στο ξέσπασμα των διαδικτυακών της φίλων λέγοντας: «Η φωτο μου αρέσει και αν κάποιος δεν έχει την ίδια αίσθηση του χιούμορ με μένα, μικρό το κακό. Επίσης, μπορείτε να με κάνετε unfollow, ή να μη διαβάζετε περιοδικά που σχολιάζουν με (ψεύτο) συντηρητική διάθεση ενώ απλώς θέλουν να κιτρινίζουν».

Και πρόσθεσε:«Δεν το κατεβάζω γιατί δεν πιστεύω στην τρομοκρατία και στη βία των απαγορεύσεων.Επίσης το βρήκα ευφάνταστο και αν ήμουν στο Βερολίνο θα έτρεχα να δω και όλη την έκθεση. Να είστε όλοι καλα».

Μάλιστα κάποιοι celebrities την στήριξαν ανοιχτά σχολιάζοντάς ακριβώς κάτω από την ανάρτηση...

Δείτε τι είπε η ομάδα του «Πρωινό» για την εν λόγω ανάρτηση:

gossip-tv

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE