Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασαν τη ζωή τους η Ανδριάνα και ο Δημήτρης σε διαφορέτικά θανατηφόρα

Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασαν τη ζωή τους η Ανδριάνα και ο Δημήτρης σε διαφορέτικά θανατηφόρα

Δύο νέα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν στην Αγία Βαρβάρα και στο Επισκοπιό.

Νεκροί είναι η ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΛΕΥΤΕΡΗ, 80 ΕΤΩΝ κάτοικος Αγγλίας και ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΚΟΥΦΑΡΗ, 71 ετών από τη Λακατάμια αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 2:30 μ.μ. σήμερα, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 19χρονος στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στα Πέρα Ορεινής, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε ηλικιωμένο, ο οποίος φαίνεται να διασταύρωνε εκείνη την ώρα τον δρόμο.

Παράλληλα, γύρω στη 1:00 μ.μ.στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στην Αγία Βαρβάρα, Λευκωσία έχασε τη ζωή της ηλικιωμένη η οποία ήταν συνοδηγός σε όχημα το οποίο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε μετωπικά με δεύτερο όχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE