Παντελίτσα Ντορζή: Η χαροκαμένη μάνα ζητά συγγνώμη από τους βουλευτές

Παντελίτσα Ντορζή: Η χαροκαμένη μάνα ζητά συγγνώμη από τους βουλευτές

Στην τελευταία τους κατοικία οδηγήθηκαν τα αδέρφια Ντορζή την Παρασκευή 27/11, στην κηδεία όπου τελέστηκε στον κατάμεστο από πλήθος, Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά, στη Λεμεσό.

Τα δυο αδέρφια ηλικίας 19 και 21 ετών, έχασαν την ζωή τους την Τρίτη 24/11, όταν ο Χριστάκης Θωμά, φερόμενος ως δράστης, τους δολοφόνησε εν ψυχρώ με μαχαίρι, ντύνοντας στα μαύρα συγγενείς και φίλους των θυμάτων.

Η χαροκαμένη μάνα η οποία θρηνούσε των αδόκητο χαμό  των παιδιών της Κωνσταντίνου και Παράσχου, μέσα στον πόνο και την απόγνωση της  ξέσπασε κατά τεσσάρων βουλευτών, που παρευρέθηκαν στην κηδεία.

Συγκεκριμένα, η μητέρα των θυμάτων μόλις αντιλήφθηκε στην εκκλησία, την παρουσία των βουλευτών του ΔΗΣΥ , Άντρου Κυπριανού, Αντρέα Θεμιστοκλέους, Ευθύμιου Δίπλαρου και Αντρέα Μιχαηλίδη φέρεται να τους είπε σε έντονο ύφος:

«Τι γυρεύκετε δάμε; Κλέφτες! Μπορείτε να φέρετε τα παιθκιά μου πίσω;».

Διαβάστε την συνέχεια στο lifenewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE