Mr Cyprus: «Πώς θα ένιωθες αν ο αδερφός σου ήταν ομοφυλόφιλος;» (VIDEO) Δείτε την αντίδραση του κριτή

Mr Cyprus: «Πώς θα ένιωθες αν ο αδερφός σου ήταν ομοφυλόφιλος;» (VIDEO) Δείτε την αντίδραση του κριτή

Ένας από τους διαγωνιζόμενους, κλήθηκε να απαντήσει στην πιο πάνω ερώτηση.

Αφού είπε αυτά που ήθελε να πει, ο Γιώργος Κασσαπίδης ήρθε στο τέλος να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας πως ή ερώτηση είναι ανούσια.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Μόλις λίγες μέρες μετά που ψηφίστηκε στην Κύπρο και ο νόμος που επιτρέπει πλέον σε κάθε ζευγάρι, ανεξάρτητα με το σεξουαλικό του προσανατολισμό να ενώνεται κι επίσημα με το Σύμφωνο Συμβίωσης, θεωρείται πως τέτοιου είδους ερωτήσεις είναι αναχρονιστικές και άκυρες.

Ο νεαρός Ελλαδίτης φωτογράφος, χαρακτήρισε on air την εν λόγω ερώτηση σεξιστική και ρατσιστική, ξέροντας πως στην κλειστή κοινωνία της χώρας μας, η άποψη του ενδέχεται να παρεξηγηθεί και να κατακριθεί.

Επειδή όμως κι εμείς έχουμε άποψη και ξέρουμε να υπογράφουμε τα άρθρα μας, χωρίς δισταγμό, ερχόμαστε να τοποθετηθούμε υπέρ του κριτή του Mr Cyprus.

Δείτε την απάντηση του διαγωνιζόμενου:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE