Χειροβομβίδα πίσω από την έκρηξη σε γραφεία εταιρείας στην Πάφο

Χειροβομβίδα πίσω από την έκρηξη σε γραφεία εταιρείας στην Πάφο

Σε χειρομβοβίδα οφείλεται η έκρηξη σε γραφεία στην Πάφο, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Νικολάου ανέφερε πως η ώρα 8:45 το πρωί ενημερώθηκαν για πρόκληση ζημιών στο εξωτερικό μέρος γραφείων στην Πάφο όπου στεγάζεται εταιρεία.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως μέλη του ΤΑΕ Πάφου επισκέφτηκαν άμεσα τη σκηνή την οποία απέκοψαν και έθεσαν υπό φρούρηση.

Πρόσθεσε πως από τη σκηνή συλλέγονται τεκμήρια και διενεργούνται και άλλες εξετάσεις προς εντοπισμό του δράση ή των δραστών.

Από τις επιτόπιες εξετάσεις έχει διαπιστωθεί ότι η έκρηξη οφείλεται σε χειρομβοβίδα, κατέληξε.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE