Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Καταζητείται 44χρονος Ουκρανός – Κατέχει ψηλή θέση σε εγκληματική οργάνωση

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Καταζητείται 44χρονος Ουκρανός – Κατέχει ψηλή θέση σε εγκληματική οργάνωση

Η αστυνομία ξετυλίγει το κουβάρι της απόπειρας φόνου στη Λεμεσό, με φόντο εγκληματική οργάνωση που δρα και στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπεύθυνου ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, στο sigma στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», «καταζητείται 44χρονος Ουκρανός, φερόμενος ως εκτελεστής, ο οποίος θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος, ενώ ο συνεργός του τελεί υπό νέα οκταήμερη κράτηση»

«Ο καταζητούμενος, για την απόπειρα φόνου Ουκρανού 42 ετών, που διαπράχθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού, φέρεται να κατέχει ψηλή θέση σε εγκληματική οργάνωση που άπλωσε τα πλοκάμια της και στην Κύπρο», πρόσθεσε.

Ο καταζητούμενος Ουκρανός ηλικίας 44 ετών είναι σύμφωνα με την αστυνομία πολύ επικίνδυνος και φέρεται να είναι το πρόσωπο που πυροβόλησε το θύμα μπροστά στα μάτια των φίλων του.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι αγρότες της Κύπρου οι οποίοι σήμερα, από τις 10:15 π.μ, κατευθύνονται με τρακτέρ και άλλα μέσα, προς το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία για επίδοση ψηφίσματος ενώ θα καταλήξουν στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα επιδοθεί επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE