Συνελήφθη 43χρονος για τους πυροβολισμούς σε γραφείο στη Λεμεσό - Αναζητούν και δεύτερο πρόσωπο

Συνελήφθη 43χρονος για τους πυροβολισμούς σε γραφείο στη Λεμεσό - Αναζητούν και δεύτερο πρόσωπο

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται 43χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης ως ύποπτος για την υπόθεση των πυροβολισμών εναντίον γραφείων εργοληπτικής εταιρείας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη λεωφόρο Αμαθούντος, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα άνοιξαν πυρ κατά του κτηρίου, προκαλώντας ζημιές στη γυάλινη είσοδο. Οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον 11 φορές με τυφέκιο, πριν εξαφανιστούν από το σημείο.

Η συγκεκριμένη εταιρεία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν δέχεται για πρώτη φορά επίθεση, γεγονός που ενισχύει το σενάριο οι πυροβολισμοί να σχετίζονται με προηγούμενες υποθέσεις εκφοβισμού ή ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου προσώπου που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE