«Πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία», λέει Ισραηλινός αξιωματούχος

«Πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία», λέει Ισραηλινός αξιωματούχος

Aνώτερος Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε απόψε ότι «υπάρχει πραγματική αισιοδοξία, είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε μια συμφωνία. Αλλά η εμπειρία της ζωής απαιτεί προσοχή, και στον Ιουδαϊσμό ευλογούμε μόνο ό,τι έχει ολοκληρωθεί». 

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η εκτίμηση στο Ισραήλ είναι ότι μια συμφωνία θα μπορούσε να υπογραφεί μέχρι την Παρασκευή.

Οι Αμερικανοί στοχεύουν να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία αυτή την εβδομάδα, ώστε να αρχίσουν να απελευθερώνουν ομήρους ήδη από την επόμενη εβδομάδα.

Το Ισραήλ έχει ασκήσει βέτο στην απελευθέρωση των Μαρουάν Μπαργκούτι και Αχμάντ Σααντάτ στο πλαίσιο των συζητήσεων για το ποιοι θα αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE