Χριστοδουλίδης: Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνησή μας

Χριστοδουλίδης: Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνησή μας

Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνηση μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος το απόγευμα στα εγκαίνια του νέου Κέντρου Ελέγχου Πτήσεων Λευκωσίας, στην Κοκκινοτριμιθιά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι τελεί σήμερα τα εγκαίνια του Κέντρου διότι «ο τομέας της ασφάλειας σε όλους τους τομείς είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνηση μας και, λαμβάνοντας υπόψη ότι στη χώρα μας έχουν εμπιστευτεί ένα τεράστιο FIR, αποδεικνύουμε, όπως προκύπτει και από την κρίση στην περιοχή μας, τις δυνατότητες, τις προοπτικές, αλλά και την ευθύνη της Κυπριακής Δημοκρατίας. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι στη σημερινή εκδήλωση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE