Η ΕΔΕΚ... απλώς ενημερώθηκε

Η ΕΔΕΚ... απλώς ενημερώθηκε

Από τις τάξεις της ΕΔΕΚ προέρχεται η νέα Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Έλενα Περικλέους, η οποία αναλαμβάνει τη σκυτάλη από τη Δέσπω Μιχαηλίδου. Η κα Περικλέους, εκπαιδευτικός και συγγραφέας, είναι στέλεχος της ΕΔΕΚ και το όνομά της, όπως πληροφορούμαστε, βρισκόταν ανάμεσα σε αυτά, που είχε υπόψη του, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Ο Πρόεδρος είχε ενημερώσει σχετικά τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Νίκο Αναστασίου, τόσο για την κα Περικλέους όσο και για άλλα στελέχη του κόμματος, που εξετάζονταν για θέσεις ευθύνης. Ο κ. Αναστασίου, σύμφωνα με κομματικές πηγές, ζήτησε να προηγηθεί διαβούλευση με το κόμμα,πριν οριστικοποιηθούν οι επιλογές.

Τελικά όμως, η διαβούλευση δεν έγινε ποτέ. Η ΕΔΕΚ, απλώς ενημερώθηκε.

Μικρή λεπτομέρεια με πολιτική σημασία, που δεν περνά απαρατήρητη στα κομματικά πηγαδάκια…

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.