Φωτιά στην Ανεξαρτησίας πανικόβαλε τους κατοίκους της περιοχής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φωτιά στην Ανεξαρτησίας πανικόβαλε τους κατοίκους της περιοχής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επι ποδός η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λεμεσό, φωτιά που ξέσπασε στην οδό Ανεξαρτησίας αργά το απόγευμα της Κυριακής (29/11) έκανε ανάστατους κατοίκους και καταστηματάρχες.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 6:00 το απόγευμα σε μεγάλο κάδο απορριμμάτων (skip) στην οδό Βραγαδίνου και συγκεκριμένα στον χώρο στάθμευσης απέναντι από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού. Να θυμίσουμε πως στο συγκεκριμένο σημείο βρέθηκαν τη Τρίτη (24/11) νεκρά τα τρία θύματα του τριπλού φονικού που συγκλόνισε το Παγκύπριο.

Όπως μας ανέφεραν οι κάτοικοι αλλά και οι καταστηματάρχες της περιοχής που έτρεξαν να δουν αν κινδυνεύει η περιουσία τους, στον συγκεκριμένο δρόμο δεν υπάρχει καθόλου αστυνόμευση. Ενώ μας επισήμαναν πως η καθαριότητά της περιοχής γίνεται με το σταγονόμετρο! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE