VIDEO - Πυροβολισμοί στη Λεμεσό: Δύο οι δράστες που «γάζωσαν» τα γραφεία εταιρείας με 11 πυροβολισμούς - Δείτε πλάνα από τη σκηνή

VIDEO - Πυροβολισμοί στη Λεμεσό: Δύο οι δράστες που «γάζωσαν» τα γραφεία εταιρείας με 11 πυροβολισμούς - Δείτε πλάνα από τη σκηνή

Εντατικές είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τους πυροβολισμούς στα γραφεία εργοληπτικής εταιρείας που ρίφθηκαν τα ξημερώματα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τις επιτόπιες έρευνες διαπιστώθηκε ότι ρίφθηκαν 11 πυροβολισμοί από τυφέκιο, οι οποίοι έπληξαν τη γυάλινη είσοδο των γραφείων.

Με βάση μαρτυρία, οι δράστες ήταν δύο και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, με την οποία διέφυγαν αμέσως μετά το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 3.50π.μ. σήμερα λήφθηκε πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών εναντίον γραφείων εταιρείας στη λεωφόρο Αμαθούντος στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις.

Το περιστατικό εξετάζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE