Λευκωσία: Πατέρας μονογονιός χρειάζεται τρόφιμα για να ταΐσει τα παιδιά του - Η λίστα με τις ανάγκες

Λευκωσία: Πατέρας μονογονιός χρειάζεται τρόφιμα για να ταΐσει τα παιδιά του - Η λίστα με τις ανάγκες

Μια νέα ανάρτηση από την εθελοντική ομάδα For a Better World συγκινεί το κοινό, καθώς αποκαλύπτει την ιστορία ενός πατέρα μονογονιού στη Λευκωσία που δίνει τη δική του μάχη για επιβίωση.

Ένας άνθρωπος αξιοπρεπής, που η ζωή τον δοκίμασε, ζητά σιωπηλά βοήθεια για να προσφέρει τα απαραίτητα στα παιδιά του.

Η ομάδα απευθύνει έκκληση στους πολίτες να στηρίξουν με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, καθώς η κατάσταση θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE