Αδιανόητο περιστατικό: Ιερέας ανάγκασε τουρίστα να γδυθεί για να τον αλείψει με λάδι - Ήθελε να του κάνει ένα... δώρο

Αδιανόητο περιστατικό: Ιερέας ανάγκασε τουρίστα να γδυθεί για να τον αλείψει με λάδι - Ήθελε να του κάνει ένα... δώρο

Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσει ένας ιερέας στη Ρόδο, καθώς κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά έναν 30χρονο τουρίστα από την Εσθονία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, όλα ξεκίνησαν όταν ο 30χρονος Εσθονός έκανε διακοπές στη Ρόδο και θέλησε να επισκεφθεί ένα μοναστήρι. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ξέχασε εκεί έναν σταυρό και ο ιερέας τον κάλεσε να επιστρέψει για να τον παραλάβει.

Όμως, κατά την δεύτερη επίσκεψη του τουρίστα στο μοναστήρι, ο ιερέας του ζήτησε να τον ακολουθήσει σε ένα δωμάτιο, λέγοντάς του πως ήθελε να του κάνει ένα δώρο, σύμφωνα με την καταγγελία.

Εκεί, του είπε να κατεβάσει το παντελόνι, το εσώρουχο και να αφαιρέσει τη μπλούζα του, προκειμένου, όπως ισχυρίστηκε, να τον αλείψει με λάδι. Ο 30χρονος υπάκουσε, θεωρώντας ότι πρόκειται για κάποιο θρησκευτικό τελετουργικό. Ωστόσο, αργότερα υπέβαλε μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.  

Ο ιερέας, από την πλευρά του, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι άλειψε τον τουρίστα με λάδι για να τον βοηθήσει να θεραπεύσει κάποια εξανθήματα που είχε στο σώμα του.

Μετά από πολλές αναβολές, η υπόθεση οδηγείται σύντομα στο ακροατήριο. Ο ιερέας θα καθίσει στο εδώλιο και οι δικαστές θα αποφασίσουν ποια εκδοχή της υπόθεσης είναι η αληθινή.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE