Κατερίνα Αγαπητού: Το λογοπαίγνιο με τον Κώστα Νάνο - «Θα σου έλεγα τι έπιασα» - Δείτε βίντεο

Κατερίνα Αγαπητού: Το λογοπαίγνιο με τον Κώστα Νάνο - «Θα σου έλεγα τι έπιασα» - Δείτε βίντεο

Ένα εύθυμο και χιουμοριστικό κλίμα επικρατεί για ακόμη μία φορά στην εκπομπή «Αlpha Καλημέρα» με την Κατερίνα Αγαπητού και τον ανταποκριτή του καναλιού στην Πάφο, Κώστα Νάνο.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η σύνδεση με την Πάφο, η Κατερίνα Αγαπητού ρώτησε τον Κώστα Νάνο αν την περασμένη εβδομάδα πήγε για ψάρεμα.

Ο ίδιος απάντησε πως, «είναι η εποχή για θράψαλα» και απαντώντας στην παρουσιάστρια σημείωσε πως, «δεν έπιασα τίποτα, θα σου έλεγα τι έπιασα αλλά...»

Με την Κατερίνα Αγαπητού να λέει πως, «μόνος του τα λέει, μόνος του κοκκινίζει, μόνος του λέει καλημέρα».

Δείτε το απόσπασμα στο 08:34:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE