Γυναικοκτονία στη Λευκωσία: Είχαν χωρίσει πριν χρόνια αλλά επέστρεψαν στο ίδιο σπίτι – Τι κρύβεται πίσω από το άγριο φονικό

Γυναικοκτονία στη Λευκωσία: Είχαν χωρίσει πριν χρόνια αλλά επέστρεψαν στο ίδιο σπίτι – Τι κρύβεται πίσω από το άγριο φονικό

Προστριβές λόγω της συγκατοίκησης του πρώην ζεύγους φαίνεται να κρύβονται πίσω από τον καβγά που συντέλεσε στο άγριο φονικό τα ξημερώματα της Τετάρτης 1ης Οκτωβρίου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA Κύπρου, είχαν χωρίσει εδώ και χρόνια αλλά στην πορεία αποφάσισαν να μείνουν ξανά μαζί, ίσως λόγω οικονομικού ζητήματος, και μαζί τους έμενε μία από τις κόρες του δράστη και τους θύματος η οποία είχε μαζί της και ένα βρέφος.

Ο 62χρονος ανακρινόμενος παραδέχθηκε το έγκλημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Η λογομαχία φαίνεται να άρχισε από το ποιος θα φύγει από το σπίτι ενώ πίσω κρύβονταν και άλλα θέματα υγείας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.