Βίντεο - TAKATA: Λήγει το διάταγμα για τα ελαττωματικά οχήματα – Τι θα συμβεί από αύριο

Βίντεο - TAKATA: Λήγει το διάταγμα για τα ελαττωματικά οχήματα – Τι θα συμβεί από αύριο

Στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα» μίλησε σήμερα ο Διευθυντής του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, Γιώργος Λουκά, δίνοντας σημαντικές διευκρινίσεις για το ζήτημα των ελαττωματικών αερόσακων Takata.

Όπως ανέφερε, αύριο λήγει το διάταγμα που αφορά τα οχήματα υπό ανάκληση, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα ζήτημα που άπτεται της ασφάλειας και των ίδιων των ανθρώπινων ζωών. «Είχαμε συσκέψεις επί συσκέψεων, γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λουκά ξεκαθάρισε ότι τα οχήματα των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν θα έχουν κλείσει ραντεβού εντός Οκτωβρίου θα ακινητοποιούνται. Μάλιστα, επισήμανε πως οι αστυνομικοί θα είναι υποχρεωμένοι να προχωρούν σε σχετικούς ελέγχους.

Όσον αφορά τις καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν, ο Διευθυντής του Τμήματος ανέφερε ότι αυτές αφορούσαν κυρίως τις εταιρείες οι οποίες είτε δεν είχαν προμηθευτεί έγκαιρα τα απαιτούμενα εξαρτήματα, είτε δεν υπήρξε το ανάλογο ενδιαφέρον από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Παράλληλα, πρόσθεσε τις περιπτώσεις εξαιρέσεων. Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συγκεκριμένα στοιχεία για την παράκαμψη των κυρώσεων κατά της Ρωσίας από την Τουρκία, κατά τη συζήτηση για το θέμα της Ουκρανίας. Το θέμα παράκαμψης των κυρώσεων απασχόλησε εκτενώς τη συζήτηση στο Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE