Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Στο κελί ο 36χρονος δράστης - Η κατάσταση της υγείας του 62χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Στο κελί ο 36χρονος δράστης - Η κατάσταση της υγείας του 62χρονου

Υπό εξαήμερη κράτηση τέθηκε 36χρονος που συνελήφθη για υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος 62χρονου που εντοπίστηκε αναίσθητος σε όχημα στην επαρχία Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Απόπειρα φόνου: 62χρονος εντοπίστηκε αναίσθητος με τραύμα στο κεφάλι μετά από καβγά - Η κατάσταση της υγείας του - Χειροπέδες σε 36χρονο

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, ο 36χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του, διάρκειας έξι ημερών.

Ο 62χρονος είχε μεταφερθεί ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι

Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ του Σαββάτου (20/12) μετά από πληροφορία για συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE