20 χρόνια από την δολοφονία του Θανάση Νικολάου – «Οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ακόμα ανάμεσα μας ελεύθεροι»

20 χρόνια από την δολοφονία του Θανάση Νικολάου – «Οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ακόμα ανάμεσα μας ελεύθεροι»

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από  τον θάνατο του άτυχου Εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου, που βρέθηκε νεκρός στη γέφυρα της Άλασσας.

Η μητέρα του, Ανδριάνα Νικολάου, από τότε μέχρι σήμερα έχει ξεκινήσει το δικό της αγώνα δικαίωσης και εντοπισμού των δολοφόνων του γιου της και την δική της δικαίωση.

Σε σημερινή ανάρτηση της με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο του, αναφέρει μεταξύ άλλων, «κάποιοι δολοφόνοι, πολύ καλά συγκαλυμμένοι, κυκλοφορούν ακόμα ανάμεσα μας ελεύθεροι και ατιμώρητοι!!!».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE