Νόμιζα ότι ήταν σεισμός - Τι αναφέρει μάρτυρας για το τροχαίο με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μπισμπίκη

Νόμιζα ότι ήταν σεισμός - Τι αναφέρει μάρτυρας για το τροχαίο με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μπισμπίκη

Στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο με «πρωταγωνιστή» τον Βασίλη Μπισμπίκη παραμένουν τα τρία από τα τέσσερα οχήματα τα οποία παρέσυρε με το τζιπ του.

«Υπολογίζω ότι έγινε γύρω στις δύο τα ξημερώματα του Σαββάτου το περιστατικό γιατί άκουσα ένα τράνταγμα όσο ήμουν στο δωμάτιό μου. Υπέθεσα ότι θα ήταν κάποιος σεισμός, σαν αυτούς που έγιναν πρόσφατα, αλλά ήταν το συγκεκριμένο τρακάρισμα» είπε στο Orange Press νέος από οικογένεια που χτυπήθηκε όχημά της.

«Το δικό μου το αυτοκίνητο είναι το Corsa που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ και δεν έπαθε τίποτα, ήμουν τυχερός. Το Mercedes A Class είναι της μητέρας μου και το άλλο το αμάξι του γείτονα, έχει διαλυθεί. Έχει σπάσει ο άξονας. Το πρωί μας χτύπησαν το κουδούνι κατά τις οκτώ και μας είπαν ότι μας τράκαραν» πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE