Έτσι έγινε το θανατηφόρο στη Λεμεσό – Εντοπίστηκε κράνος στο σημείο – Όσα αναφέρει η Αστυνομία

Έτσι έγινε το θανατηφόρο στη Λεμεσό – Εντοπίστηκε κράνος στο σημείο – Όσα αναφέρει η Αστυνομία

Τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (28/09) το οποίο εξελίχθηκε σε θανατηφόρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 12.30μ.μ. στην οδό Καντάρας, στη Λεμεσό, 20χρονη οδηγούσε σαλούν όχημα. Φτάνοντας στη συμβολή με τη λεωφόρο Αγίου Αθανασίου, επιχείρησε στροφή δεξιά για να ακολουθήσει βόρεια κατεύθυνση στη λεωφόρο Αγ. Αθανασίου.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ανέκοψε τη πορεία μοτοσικλέτας που οδηγούσε 34χρονος με νότια κατεύθυνση στη Λεωφόρο Αγίου Αθανασίου.

Από τη σύγκρουση ο οδηγός της μοτοσικλέτας εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε σοβαρά.

Διακομίσθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο και αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Στη σκηνή εντοπίστηκε κράνος και διερευνάται κατά πόσο το έφερε ο μοτοσικλετιστής.

Στην οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλ τεστ και νάρκοτεστ με αρνητικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE