Μάλι: Επίθεση με νεκρούς και τραυματίες εκδηλώθηκε κατά της αποστολής του ΟΗΕ

Μάλι: Επίθεση με νεκρούς και τραυματίες εκδηλώθηκε κατά της αποστολής του ΟΗΕ

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ακούστηκαν ριπές όπλων καθώς και βολές από όλμους με στόχο το κτίριο, όπου εδρεύει η δύναμη των κυανοκράνων στο Κιντάλ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από την διοίκηση της αποστολής των Ηνωμένων Εθνών στο Μάλι (MINUSMA).

Όπως μεταδίδει το cnn δυο κυανόκρανοι  και ένα εργολάβος έχουν  έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ άλλοι 20 έχουν τραυματιστεί.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης.

Με πληροφορίες από Euronews, Cnn 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE