Σοβαρό τροχαίο: Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου

Σοβαρό τροχαίο:  Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου

Οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, που είχαν κλείσει λόγω οδικής σύγκρουσης, έχουν ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται ομαλά.  

Λόγω σοβαρής οδικής σύγκρουσης που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, μετά την έξοδο Καντού προς τον ζυγιστικό Σταθμό Επισκοπής, είχαν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE