Υπόθεση Γιαννάκη: Ο Γ. Εισαγγελέας καταχώρισε έφεση εναντίον της ποινής του - «Έκδηλα ανεπαρκείς οι 18 μήνες»

Υπόθεση Γιαννάκη: Ο Γ. Εισαγγελέας καταχώρισε έφεση εναντίον της ποινής του  - «Έκδηλα ανεπαρκείς οι 18 μήνες»

Ο Γενικός Εισαγγελέας έχει καταχωρίσει έφεση εναντίον της ποινής που επιβλήθηκε στον πρώην Επιτρόπο Εθελοντισμού Γιάννη Γιαννάκη, επιβεβαίωσαν στον ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.

Το θέμα αναδεικνύει σήμερα η εφημερίδα ο «Φιλελεύθερος».

«Καταχωριστηκε έφεση από το Γενικό Εισαγγελέα εναντίον της ποινής των 18 μηνών», ανέφεραν οι πηγές στο ΚΥΠΕ.

Η έφεση, εξήγησαν, «στηρίζεται στο ότι οι 18 μήνες είναι έκδηλα ανεπαρκείς ενόψει της σοβαρότητας των αδικημάτων που διέπραξε ο κατηγορούμενος».

«Έφεση άσκησε και ο καταδικασθεις για υπερβολική ποινή», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Σημειώνεται ότι το Επαρχιακό Δικαστήριο επέβαλε στις 11 Σεπτεμβρίου, ποινή φυλάκισης τριών ετών στον κ. Γιαννάκη, μετά την παραδοχή του σε τρεις κατηγορίες, που σχετίζονται με πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και απάτη προς το κράτος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE