Διπλή μέρα για τον Εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΠΑ Ανδρέα Θεμιστοκλέους

Διπλή μέρα για τον Εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΠΑ Ανδρέα Θεμιστοκλέους

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΔΗΠΑ, Ανδρέα Θεμιστοκλέους. Όχι μόνο ολοκληρώνεται η θητεία του ως επαγγελματικό στέλεχος του κόμματος, αλλά γιορτάζει και τα γενέθλιά του.

Ο κ. Θεμιστοκλέους, που αλλάζει επαγγελματικό χώρο, θα παραμείνει πάντως ενεργός στη ΔΗΠΑ, ως στέλεχος και σύμβουλος, συνεχίζοντας να προσφέρει την εμπειρία και τη στήριξή του.

Από το πόστο του Εκπροσώπου Τύπου, έδωσε πραγματικά τον καλύτερό του εαυτό. Υποβοηθητικός, προσιτός και πάντα πρόθυμος με τους δημοσιογράφους, κέρδισε τις εντυπώσεις για τον επαγγελματισμό, αλλά και τον ανθρώπινο χαρακτήρα του.

Του ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά και καλή επιτυχία, στο νέο επαγγελματικό του βήμα.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.