Διπλή μέρα για τον Εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΠΑ Ανδρέα Θεμιστοκλέους

Διπλή μέρα για τον Εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΠΑ Ανδρέα Θεμιστοκλέους

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΔΗΠΑ, Ανδρέα Θεμιστοκλέους. Όχι μόνο ολοκληρώνεται η θητεία του ως επαγγελματικό στέλεχος του κόμματος, αλλά γιορτάζει και τα γενέθλιά του.

Ο κ. Θεμιστοκλέους, που αλλάζει επαγγελματικό χώρο, θα παραμείνει πάντως ενεργός στη ΔΗΠΑ, ως στέλεχος και σύμβουλος, συνεχίζοντας να προσφέρει την εμπειρία και τη στήριξή του.

Από το πόστο του Εκπροσώπου Τύπου, έδωσε πραγματικά τον καλύτερό του εαυτό. Υποβοηθητικός, προσιτός και πάντα πρόθυμος με τους δημοσιογράφους, κέρδισε τις εντυπώσεις για τον επαγγελματισμό, αλλά και τον ανθρώπινο χαρακτήρα του.

Του ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά και καλή επιτυχία, στο νέο επαγγελματικό του βήμα.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE