Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του 31χρονου Λάκη - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία του

Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του 31χρονου Λάκη - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία του

Ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια, στους φίλους και σε όλους όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν σκόρπισε ο θάνατος του Γαβριήλ Φυλακτού, γνωστός και ως Λάκης, σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου, στις 4:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Ευψυχίου στον Πωμό.

Η οικογένεια προσκαλεί όλους όσους τιμούν τη μνήμη του να παραστούν, ενώ αντί στεφάνων ζητείται η πραγματοποίηση εισφορών για την οικογένεια. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.