Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας

Δόθηκε στην κυκλοφορία η λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού–Λευκωσίας, που παρέμενε κλειστή στο τμήμα μεταξύ Μουτταγιάκας και Παρεκκλησιάς, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, λόγω οδικών έργων που διεξάγονταν για συντήρηση του οδοστρώματος.

Οι εργασίες σύμφωνα με ανακοίνωση από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, διεξάγονται από την Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου, εκτός Παρασκευής, Σαββατοκύριακου και αργίας. Διεξάγονται κατά τη διάρκεια της νύκτας, από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι τις 5.30 το πρωί της επόμενης μέρας.

Ωστόσο, λόγω βλάβης σε μηχάνημα που χρησιμοποιείτο, οι εργασίες που διεξάγονταν το βράδυ που πέρασε, συνεχίστηκαν μέχρι και τις 9.00 η ώρα περίπου το πρωί της Παρασκευής.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.