Τραγικό τροχαίο στη Λεμεσό - 82χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι
Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 27 Οκτωβρίου, στη Λεμεσό, επί της λεωφόρου Παναγιώτη Τσαγκάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση Χριστοδουλίδη – Μαντμπούλι: Ενέργεια, Κυπριακό και περιφερειακή σταθερότητα στο επίκεντρο
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Έλληνας Πρωθυπουργός πραγματοποίησαν συνάντηση στο πλαίσιο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επαναβεβαιώθηκαν οι άριστες διμερείς σχέσεις ενώ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημέρωσε τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συζήτησαν οι θεματικές που θα τεθούν στην επικείμενη Διακυβερνητική Σύνοδο Κύπρου-Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Ελλάδα.
Σε σχέση με το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου επανέλαβαν ότι οι δύο κυβερνήσεις παραμείνουν απολύτως προσηλωμένες προς την υλοποίηση αυτού του έργου στρατηγικής σημασίας, όπως επίσης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου οι οποίοι είναι πλήρως ενήμεροι και στηρίζουν την υλοποίηση του έργου.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και ειδικότερα για την κοινή συνάντηση με τον τουρκοκύπριο ηγέτη που θα πραγματοποιηθεί υπό τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ στις 27 Σεπτεμβρίου.
#Τώρα Συνάντηση του Προέδρου @Christodulides με τον Έλληνα Πρωθυπουργό @kmitsotakis στο πλαίσιο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. pic.twitter.com/sN5fmM7b07
— Λετυμπιώτης Κων/νος (@letymbiotis) September 23, 2025
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




