Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα: Μαθητικό λεωφορείο έγινε παρανάλωμα στη Χλώρακα - Ευτυχώς δεν μετέφερε παιδιά

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα: Μαθητικό λεωφορείο έγινε παρανάλωμα στη Χλώρακα - Ευτυχώς δεν μετέφερε παιδιά

Συναγερμός σήμανε το πρωί στη Χλώρακα, όταν σχολικό λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο πριν παραλάβει μαθητές για να τους μεταφέρει στα σχολεία τους. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 6:50, την ώρα που το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο. Ευτυχώς, μέσα σε αυτό δεν υπήρχαν παιδιά.

Στην εκπομπή Alpha Καλημέρα παρουσιάστηκαν εικόνες από το λεωφορείο:

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 06:45 σήμερα, λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε λεωφορείο στην περιοχή Χλώρακας στην επαρχία Πάφου. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 07:08.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το χώρο της μηχανής του λεωφορείου, το οποίο βρισκόταν εν κινήσει και επεκτάθηκε στον χώρο της καμπίνας.
Ο οδηγός, αντιλήφθηκε έγκαιρα την πυρκαγιά και εξήλθε με ασφάλεια, ενώ δεν μετέφερε επιβάτες κατά την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Το λεωφορείο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.