Διαμέρισμα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στη Λεμεσό – Ένοικος πήδηξε από το παράθυρο για να σωθεί – Από πού ξεκίνησε η πυρκαγιά

Διαμέρισμα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στη Λεμεσό – Ένοικος πήδηξε από το παράθυρο για να σωθεί – Από πού ξεκίνησε η πυρκαγιά

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 23:19 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στη Λεωφόρο Αμαθούντος στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με τρία πυροσβεστικά οχήματα και υδραυλικό τηλεσκοπικό βραχιονοφόρο όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 00:22.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το διαμέρισμα με το περιεχόμενό του υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Από τον καπνό επηρεάστηκε και ο κοινόχρηστος χώρος του ορόφου του διαμερίσματος, καθώς και διπλανό διαμέρισμα.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε συνεργασία με τα μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν προληπτική εκκένωση του κτηρίου. Κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, ένας από τους δύο ενοίκους του διαμερίσματος, στην προσπάθειά του να εξέλθει, πήδηξε από το παράθυρο και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο δεύτερος ένοικος του διαμερίσματος, εξήλθε από τη θύρα εξόδου με ασφάλεια.

Η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε στην προσπάθεια των ενοίκων να ανάψουν μαγειρική εστία υγραερίου, λόγω απώλειας υγραερίου στη σύνδεση του ελαστικού του κυλίνδρου με την μαγειρική εστία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE