Φωτογραφίες: Κατεστραμμένες τσουλήθρες και σκισμένα δίχτυα σε πάρκο στη Λάρνακα – Φωνάζουν οι γονείς

Φωτογραφίες: Κατεστραμμένες τσουλήθρες και σκισμένα δίχτυα σε πάρκο στη Λάρνακα – Φωνάζουν οι γονείς

Φωνή αγωνίας από γονείς για το πάρκο στο παλιό ΓΣΖ Λάρνακας, το οποίο, όπως καταγγέλλεται, έχει μετατραπεί σε χώρο με φθαρμένα και κατεστραμμένα παιχνίδια.

Σε ανάρτηση στην ομάδα «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε» στο Facebook, πολίτης δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν σπασμένες τσουλήθρες, σκισμένα δίχτυα και βανδαλισμένα σημεία στις εγκαταστάσεις.

«Ήρθαμε σήμερα με το παιδάκι μας στο πάρκο… Κρίνετε μόνοι σας αν είναι κατάλληλο για παιδάκια», σημειώνει ο γονιός, εκφράζοντας την ανησυχία του για την ασφάλεια των μικρών επισκεπτών.

Οι εικόνες έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετούς να καλούν τον Δήμο να προβεί άμεσα σε επισκευές και συντήρηση, προτού υπάρξουν ατυχήματα.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE