Φωτογραφίες: Κατεστραμμένες τσουλήθρες και σκισμένα δίχτυα σε πάρκο στη Λάρνακα – Φωνάζουν οι γονείς

Φωτογραφίες: Κατεστραμμένες τσουλήθρες και σκισμένα δίχτυα σε πάρκο στη Λάρνακα – Φωνάζουν οι γονείς

Φωνή αγωνίας από γονείς για το πάρκο στο παλιό ΓΣΖ Λάρνακας, το οποίο, όπως καταγγέλλεται, έχει μετατραπεί σε χώρο με φθαρμένα και κατεστραμμένα παιχνίδια.

Σε ανάρτηση στην ομάδα «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε» στο Facebook, πολίτης δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν σπασμένες τσουλήθρες, σκισμένα δίχτυα και βανδαλισμένα σημεία στις εγκαταστάσεις.

«Ήρθαμε σήμερα με το παιδάκι μας στο πάρκο… Κρίνετε μόνοι σας αν είναι κατάλληλο για παιδάκια», σημειώνει ο γονιός, εκφράζοντας την ανησυχία του για την ασφάλεια των μικρών επισκεπτών.

Οι εικόνες έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετούς να καλούν τον Δήμο να προβεί άμεσα σε επισκευές και συντήρηση, προτού υπάρξουν ατυχήματα.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Στον ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην προσπάθεια για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις εργασίες της Συνόδου MED9 που πραγματοποιούνται στη Σλοβενία, προβαίνοντας, παράλληλα, σε παρουσίαση της πρότασης έξι σημείων της Κυπριακής Δημοκρατίας στους πυλώνες της ασφάλειας, της ανθρωπιστικής βοήθειας και της ανοικοδόμησης της Γάζας, στη βάση και του σχεδίου του Προέδρου των ΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE