Βίντεο: Σοβάδες πέφτουν σε αίθουσες ενώ οι μαθητές κάνουν μάθημα σε σχολείο στη Λάρνακα - Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη;

Βίντεο: Σοβάδες πέφτουν σε αίθουσες ενώ οι μαθητές κάνουν μάθημα σε σχολείο στη Λάρνακα - Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη;

Ανησυχητικές καταγγελίες έρχονται από Τεχνική Σχολή στη Λάρνακα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες σοβάδες πέφτουν μέσα σε αίθουσες διδασκαλίας, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, ο πρόεδρος των Σχολικών Εφορειών, Νίκος Μεγάλεμος, δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι Τεχνικές Σχολές δεν υπάγονται στις Σχολικές Εφορείες, αλλά βρίσκονται κάτω από τη φροντίδα της Τεχνικής Εκπαίδευσης, αποδίδοντας έτσι την ευθύνη στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Παιδείας.

Το περιστατικό αναδεικνύει για ακόμη μια φορά τα σοβαρά προβλήματα υποδομών που αντιμετωπίζουν σχολικές μονάδες στην Κύπρο.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE