«Άγιε μου Βασίλη, βρες αυτούς που με πυροβόλησαν» 7χρονος συγκινεί με το γράμμα του

«Άγιε μου Βασίλη, βρες αυτούς που με πυροβόλησαν» 7χρονος συγκινεί με το γράμμα του

Ο 7χρονος Christian Hickey, και η μητέρα του Jayne ετών 30, πυροβολήθηκαν σε μια στοχευμένη επίθεση όπως πιστεύει η αστυνομία, όταν δυο άντρες χτύπησαν το κουδούνι τους στο Salford των ΗΠΑ , άνοιξαν την πόρτα τους και τους πυροβόλησαν.

Και οι δύο τους χειρουργήθηκαν και αναρρώνουν και τώρα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο  Christian έχει ως πρώτη επιθυμία στη λίστα που γράφει προς τον Άγιο Βασίλη το εξης «θελω να βοηθήσεις την αστυνομία να συλληφθούν οι άνθρωποι που μου έκαναν κακό». 

Αμέσως μετά ακολουθούν και οι επιθυμίες για τα παιχνίδια που του αρέσουν. 

«Είναι συγκινητικό να γνωρίζουμε ότι ένα μικρό αγόρι έβαλε αυτό, στην κορυφή της λίστας του τα Χριστούγεννα», δήλωσε ο ντετέκτιβ που εχει αναλάβειο την έρευνα.  

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν απολύτως καμία θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία και είμαστε αποφασισμένοι όσο ποτέ να τους βρούμε», κατέληξε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE