«Άγιε μου Βασίλη, βρες αυτούς που με πυροβόλησαν» 7χρονος συγκινεί με το γράμμα του

«Άγιε μου Βασίλη, βρες αυτούς που με πυροβόλησαν» 7χρονος συγκινεί με το γράμμα του

Ο 7χρονος Christian Hickey, και η μητέρα του Jayne ετών 30, πυροβολήθηκαν σε μια στοχευμένη επίθεση όπως πιστεύει η αστυνομία, όταν δυο άντρες χτύπησαν το κουδούνι τους στο Salford των ΗΠΑ , άνοιξαν την πόρτα τους και τους πυροβόλησαν.

Και οι δύο τους χειρουργήθηκαν και αναρρώνουν και τώρα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο  Christian έχει ως πρώτη επιθυμία στη λίστα που γράφει προς τον Άγιο Βασίλη το εξης «θελω να βοηθήσεις την αστυνομία να συλληφθούν οι άνθρωποι που μου έκαναν κακό». 

Αμέσως μετά ακολουθούν και οι επιθυμίες για τα παιχνίδια που του αρέσουν. 

«Είναι συγκινητικό να γνωρίζουμε ότι ένα μικρό αγόρι έβαλε αυτό, στην κορυφή της λίστας του τα Χριστούγεννα», δήλωσε ο ντετέκτιβ που εχει αναλάβειο την έρευνα.  

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν απολύτως καμία θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία και είμαστε αποφασισμένοι όσο ποτέ να τους βρούμε», κατέληξε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE