Πυρκαγιά στην Πάφο: Τυλίχθηκαν στις φλόγες ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση – Στην μάχη έξι πυροσβεστικά οχήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τυλίχθηκαν στις φλόγες ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση – Στην μάχη έξι πυροσβεστικά οχήματα

Σε συναγερμό τέθηκε το βράδυ της Κυριακής η Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 20:30 σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Πόλεως Χρυσοχούς και Κρίτου Τέρρα, στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο σημείο επιχειρούν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από σταθμούς της επαρχίας Πάφου, με την υποστήριξη ενός οχήματος του Τμήματος Δασών και ενός οχήματος της Υπηρεσίας Θήρας.

Η φωτιά έκαψε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε έκταση περίπου δύο εκταρίων, χωρίς να απειληθούν υποστατικά, ενώ χάρη στην άμεση ανταπόκριση των Πυροσβεστικών Δυνάμεων οροθετείται.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης παραμένουν στην περιοχή για πλήρη κατάσβεση και αποτροπή αναζωπύρωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE