Καθησυχάζει η Hermes: Δεν επηρεάζονται τα κυπριακά αεροδρόμια από κυβερνοεπίθεση στην Ευρώπη

Καθησυχάζει η Hermes: Δεν επηρεάζονται τα κυπριακά αεροδρόμια από κυβερνοεπίθεση στην Ευρώπη

Δεν επηρεάζονται τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου από την κυβερνοεπίθεση που έγινε σε αρκετά ευρωπαϊκά αεροδρόμια, που στόχευσε σε έναν πάροχο υπηρεσιών για συστήματα check-in και επιβίβασης, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Πληροφορίες από την Hermes Airports, διαχειρίστρια εταιρεία των αεροδρομίων της Κύπρου αναφέρουν ότι η επίθεση που έγινε στον συγκεκριμένο πάροχο αφορά συστήματα check-in και επιβίβασης.

Ωστόσο τα κυπριακά αεροδρόμια χρησιμοποιούν διαφορετικό σύστημα από αυτό στο οποίο έγινε η κυβερνοεπίθεση και δεν επηρεάζονται.

Η Hermes Airports παρακολουθεί την κατάσταση και παραμένει σε εγρήγορση.

Υπενθυμίζεται ότι από την κυβερνοεπίθεση έχουν σημειωθεί καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων σε πολλά ευρωπαϊκά αεροδρόμια μεταξύ των οποίων το Heathrow του Λονδίνου, των Βρυξελλών και του Βερολίνου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect