Οικογένεια στη Λευκωσία: Τρία παιδιά χωρίς τρόφιμα και σχολικά – Έκκληση για βοήθεια

Οικογένεια στη Λευκωσία: Τρία παιδιά χωρίς τρόφιμα και σχολικά – Έκκληση για βοήθεια

Μεγάλη ανάγκη σε βασικά είδη διαβίωσης και σχολικά εφόδια για οικογένεια με τρία παιδιά, σύμφωνα με ανάρτηση της εθελοντικής ομάδας For a better world.

Η ομάδα απευθύνει επείγουσα έκκληση προς το κοινό για στήριξη, καθώς οι ανάγκες είναι άμεσες και αφορούν τρόφιμα, είδη υγιεινής, ρούχα και παπούτσια.

 

Η βοήθεια αφορά ένα κορίτσι γυμνασίου (μέγεθος 12-14, παπούτσια 37-38), ένα αγόρι γυμνασίου (μέγεθος 12, παπούτσια 37) και ένα αγόρι δημοτικού (μέγεθος 8-10, παπούτσια 36). Όποιος επιθυμεί να συμβάλει, μπορεί να επικοινωνήσει με μήνυμα στη σελίδα For a better world.

 Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.